fbpx
Főoldal Uncategorized Kenderből “műanyag”??? – Fel kell rázni a műanyagipart a biológiailag lebontható alternatívákkal!!!

Kenderből “műanyag”??? – Fel kell rázni a műanyagipart a biológiailag lebontható alternatívákkal!!!

by Pegazus Média
0 hozzászólás

“Fel kell rázni a műanyagipart a biológiailag lebontható alternatívákkal!” Olvasható a jelszava egy cégnek, aki biológiailag lebomló műanyagok gyártásával foglalkozik, és a repertoárjában megtalálható a Kenderből készített “műanyag” HEMP PROPELEN termékek is!

A cég nagy előnye abban rejlik, hogy valódi megoldást nyújtanak a műanyagipar problémáira, azaz az egyre növekvő biológiailag lebomló csomagoló anyag, és műanyag ipart úgy tudják kiszolgálni, hogy a technológia sorok megtartása mellett tudják növelni partnereik versenyképességet. Amellett hogy a föld, bolygónk számára is elviselhetőbbé teszik a fogyasztói társadalom által kialakított nyomást, környezeti terhelést.

Személy szerint mi üdvözöljük ezen megoldások fejlesztését, és piaci alapokon való versenyképességét. Nézd meg Te is, hogy el tudnád-e képzelni, hogy a környezetedben minden “műanyag” termék Biológiailag lebomló alapanyagból készüljön!

www.hempplastic.com

 

0 hozzászólás
0

Related Posts

Megjegyzés küldése

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More