fbpx
I. Minden ami kender szakmai nap
2020. Február 01. – Pilisszántó

Kenderház építés workshop
Öko építészeti kiállítás és vásár

Kapunyitás: Február 01 – 9:00

NAP
ÓRA
PERC
MÁSODPERC

JEGYVÁSÁRLÁS

GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések

1 db megvásárolt jegy 1 főre szól. Ha egy vásárlásban több db jegyet vásárolnak, akkor a vásárlás során több jegy kerül elkészítésre és kiküldésre!

Egyszerre 5 db jegy vásárolható meg. A vásárlások száma azonos adatok esetén is ismételhetőek!

Tömegközlekedéssel: Budapest Árpád-híd megállótól közvetlen Busz járat van a Rendezvény helyszínéig. A 820, illetve 830-as BKV járatok!

Autóval:
Pilisvörösvár felől: a 10-es főúton Pilisvörösvárnál kell letérni Pilisszántó felé, majd beérkezve Pilisszántóra a település főutcáján végighajtva elérkezünk a település végén található Kék-Ház rendezvény házhoz.

Szentendre, Pilisszentkereszt felől:
Szentendrénél Pomáz felé letérve, elérjük a Pomáz központjában található körforgalmat, ahonnan Dobogókő, Pilisszentkereszt felé haladva tovább, Pilisszentkereszt központjába érkezünk, ahol balra térve Pilisszántó felé elérkezünk Pilisszántóra, és közvetlenűl a falu elején jobb oldalt található Kék-Ház rendezvényház parkolójába.

Esztergom felől, megközelíthetjük a rendezvényt Pilisvörösvár, illetve Pilisszentkereszt irányából is. Ha az időjárás engedi akkor érdemesebb lehet Esztergomból Pilisszentkereszt, Dobogókő irányába haladnunk (a hegyen keresztül), majd elhagyva Pilisszentléleket (a Mi kis Falunk,..) elérkezve egy elágazáshoz Pilisszentkereszt irányába haladunk tovább. Pilisszentkereszt központját elérve jobbra Pilisszántó felé haladva, elérkezünk Pilisszántó határában található Kék-Ház Rendezvényközponthoz, a rendezvény helyszínére.

Igen ,lesz lehetőség a kiállítóktól kóstolókat vásárolni,  a parkolóban egy büfé autó is rendelkezésre fog állni a vásárlók részére. 

A Rendezvény FB eseményében, vagy a rendezvény hivatalos weboldalán:

www.mindenamikender.hu/roadshow

Kifejezett Családi jegy vásárlásra nincsen lehetőség,
A rendezvény látogatása 18 év alatt ingyenes, csak regisztrációhoz és legalább egy felnőtt kísérőhöz kötött!

A rendezvény látogatása 18 év alatt gyermekek részére minimum 1 felnőtt kísérővel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztráció menete: A jegyet vásárolt felnőtt személy jegyének sorszáma és neve mellett, meg kell küldenie a rendezvény szervezőjének e-mailben a rendezveny@pegazusmedia.hu e-mail címre a gyermek(ek) nevét, születési évét, és édesanyja nevét. (Egy db felnőtt jeggyel maximum 5 db gyermek regisztrálható!)
Az e-mail megküldését és feldolgozását követően válasz levél kerül visszaigazolásra résztvevő gyermekek részvételi jogosultsága. A gyermek belépéséhez szükséges  a gyermek azonosítását szolgáló irat, vagy dokumentum, vagy hiteles (érvényes jeggyel rendelkező) személy.

RENDEZVÉNY HELYSZÍNE:

Kék-ház RENDEZVÉNYHÁZ
2095 Pilisszántó, Kossuth lajos utca 159.

Ha szeretnél értesítést kapni, iratkozz fel!

Ha kérdésed van a rendezvénnyel kapcsolatban, vagy segítségre van szükséged, keress minket az alábbi elérhetőségeken!
(SMS) +36 30 542 4276
info@mindenamikender.hu

Kövess minket!

mindenamikender.hu