fbpx

2020. Május 20. – Pilisszentkereszt

Ökoház építési - Előkészítő workshop

Kapunyitás: Május 20 – 12:00

NAP
ÓRA
PERC
MÁSODPERC

JEGYVÁSÁRLÁS

GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések

1 db megvásárolt jegy 1 főre szól. Ha egy vásárlásban több db jegyet vásárolnak, akkor a vásárlás során több jegy kerül elkészítésre és kiküldésre!

Egyszerre 5 db jegy vásárolható meg. A vásárlások száma azonos adatok esetén is ismételhetőek!

A workshop helyszínének pontos címe 2337 DÉLEGYHÁZA, ROBINSON PARK 18. (GPS koordináta: 47.2381253,19.0885044). Autóval az M0-ról az 51-es útra lekanyarodva, az első körforgalomnál a harmadik lehetőséget választva Dunavarsányon keresztül juthatsz el Délegyházára. A délegyházi vasútállomást elhagyva, a Petőfi utcára kell rákanyarodni. Ennek az útnak a folytatása a Galla Tanya, amelyről a Robinson Park nyílik.


Tömegközlekedéssel a délegyházi autóbuszfordulóig lehet megközelíteni a helyszínt, utána gyalogosan 2200 métert kell megtenni (fél óra gyalogút).

A Belépőjegy tartalmazza a helyszínen biztosított étkezési lehetőséget, Népi Svédasztalos ételek formájában. Speciális étkezés esetén a részvevőnek saját maga kell, hogy gondoskodjon élelemről.

A Rendezvény FB eseményében, vagy a rendezvény hivatalos weboldalán:

https://mindenamikender.hu/delegyhazi-kenderhaz-epitesi-workshop

Kifejezett Családi jegy vásárlásra nincsen lehetőség,
A rendezvény látogatása 18 év alatt ingyenes, csak regisztrációhoz és legalább egy felnőtt kísérőhöz kötött!

A rendezvény látogatása 18 év alatt gyermekek részére minimum 1 felnőtt kísérővel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztráció menete: A jegyet vásárolt felnőtt személy jegyének sorszáma és neve mellett, meg kell küldenie a rendezvény szervezőjének e-mailben a rendezveny@pegazusmedia.hu e-mail címre a gyermek(ek) nevét, születési évét, és édesanyja nevét. (Egy db felnőtt jeggyel maximum 5 db gyermek regisztrálható!)
Az e-mail megküldését és feldolgozását követően válasz levél kerül visszaigazolásra résztvevő gyermekek részvételi jogosultsága. A gyermek belépéséhez szükséges  a gyermek azonosítását szolgáló irat, vagy dokumentum, vagy hiteles (érvényes jeggyel rendelkező) személy.

RENDEZVÉNY HELYSZÍNE:

2098 Pilisszentkereszt, Hársfa utca 14.

Ha szeretnél értesítést kapni, iratkozz fel!

Ha kérdésed van a rendezvénnyel kapcsolatban, vagy segítségre van szükséged, keress minket az alábbi elérhetőségeken!
(SMS) +36 30 542 4276
info@mindenamikender.hu

Kövess minket!

mindenamikender.hu