fbpx
Főoldal Életmód, egészségÉpítőanyagok Magnézium-oxid a kenderházban

Magnézium-oxid a kenderházban

by Pegazus Média
0 hozzászólás

Magnézium oxid lap egy környezetbarát, ásványi alapú, természetes ( zöld ) építőanyag. Pozitív hatást gyakorol a bent tartózkodók egészségére és biztonságára, miközben hosszú élettartamot biztosít állékonysága miatt. Ebből készült szerkezeti megoldások, falazatok, mennyezet ütésálló, nem éghető, nem termel füstöt, vagy lángokat. Só összetevője miatt nem penészedik, sőt a penész kialakulását is meggátolja. Nem tartalmaz toxinokat, és semmilyen káros gázt, teljes mértékben újrahasznosítható.

MGO tábla egy technológiailag fejlett építőanyag, mely kiemelkedő teljesítményt nyújt minden kategóriában, összehasonlítva a hagyományos fa, gipsz és cement alapú termékekkel. Külföldi építészek, mérnökök, kivitelezők kedvelt építőanyaga. Alacsonyabbak az építési költségek. Könnyű kivitelezés – karbantartás mentes, így az épület teljes élettartalma alatt kisebb költségek. Magnéziumlapok használhatóak hagyományos gipszkarton fal és mennyezet, könnyűszerkezetes padló, valamint számos más építőipari alkalmazásra is.

Környezetbarát építőanyag. Alapanyaga magnézium-oxid-molekulák. Hihetetlen tulajdonságát a nagyon erős magnézium és oxigén atomok közötti kötéseknek köszönheti.

MgO karton gyakorlatilag áthatolhatatlan:

  • Víz
  • Tűz
  • Rovarok
  • Vegyszerek
  • MgO táblák megakadályozzák a penészesedést

 

Több kenderház építésével foglalkozó cég Magnézium-oxid kartont használ épületeinek belső borítására. A fentiek alapján szerintem egyértelmű miért. Az első kenderépületeket mi is ennek az anyagnak a felhasználásával fogjuk kivitelezni. Ami megfogott minket a természetes alapanyag, tűzállóság, és a gyorsaság. Közzéteszek egy pár videót, mely magáért beszél.

Magnézium-oxid karton felhasználása.

Magnézium-oxid lap mechanikai teszt.

8 mm-es MGO lap terhelése.

Én ezért nem költöznék hagyományos könnyűszerkezetes épületbe. – gyorsan leég, de mi lenne, ha Magnézium-oxid lapból készítenék?

Akár zsaluzat készítésére is alkalmas.

Forrás:
http://www.kenderbetonhaz.hu/cikk/magneziumoxid-a-kenderhazban/

0 hozzászólás
0

Korábbi cikkeink a témában

Megjegyzés küldése

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Elfogadom További információ >